ТҮҮХИЙ САМАР ГЭДЭСНИЙ ХАЛДВАРТ ӨВЧИН ҮҮСГЭХ ЭРСДЭЛТЭЙ

Самрын болц гүйцэх хугацаа есдүгээр сарын 15-наас хойш гэж үздэг. Жил бүрийн есдүгээр сарын 10-ны өдрөөс эхлэн худалдааны бус бага хэмжээний самар түүх зөвшөөрлийг иргэдэд олгодог.

Гэвч иргэд зуны дунд сараас эхлэн түүгээд эхэлдэг. Болц гүйцээгүй байхад түүсэн, стандарт шаардлага хангаагүй нөхцөлд цайруулсан самрыг идсэнээр халдварт өвчин үүсэх аюултай юм.

Та энэхүү мэдээнд үнэлгээ өгнө үү.
Та энэхүү мэдээг бусадтай хуваалцах боломжтой.